Thursday, October 30, 2008

Sementara..............

Ijinkan aku berhalimunan seketika atas hambatan kerja demi mengejar mimpi.

Akan kembali bersua bila diijinkan masa.

57 comments:

artsoul said...

pasaipa hang nak jadi halimunan?...ish,bahaya ni...mana tau hang ada kat sbelah aku...takuitttttttt!!!

blackpurple @ jowopinter said...

O. Nak kejar mimpi kena jadi halimuman ye? :D

lovechenta said...

alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
nk jadi halimunan ka? toksah laaaaaaaa... nnt aku x nampak hang! :p

Al-BIMA SAKTI said...

dipersilakannnnn......

faridmw said...

salam... jangan lama2... hehehe... dipersilakan untuk berhalimunan... hehehe

akirasuri said...

Angker.. Hehe..

Selamat berehat.. :)

PuTeRi CaHaYa said...

sila-sila..

tegezoot said...

ilmu halimunan jinggo dan pegawai khalwat jauh lebih tinggi dari ang.

pjoe said...

jangan lama2

artisticklytouch said...

owh...aku tau pasai pa

hidayat-idaman said...

hang stay kt mana lanie???
i mean area mana d kl???

KAMATO said...

mana hang pi, aku ada di bayview penang sampai hujung minggu

Bunga Rampai said...

Kejarlah mimpi walau di siang hari. Semoga selamat semuanya.

Salam :)

Mak Su said...

okie

kuIna Jentayutiara said...

nak jd halimunan gak la...

lovechenta said...

uiks... mmg dh jadi halimunan ke ni? hu hu.

Izariza said...

Jangan jadi orang miyak sudahlah :)
Selamat berhibernasi.

Don@Ipoh said...

best arrr jadik halimunan nihh... leh join?

Butaseni said...

artsoul................
ya ada sebelah hang!

jowopinter........
mimpi tu halimunan pe hehehe

lovechenta...........
hang akan nampak jugak hihihi

albima sakti..........
izinkan :)

putri cahaya..........
ya ya

tegezoot...........
ya aku tak boleh tandingi depa walau apa pun


farid.........
kejap je

akirasuri...........
bukan berehat chek oi,bekerja :D

pjoe...........
dok aih sat ja dude

art.............
a'ah.pasai tu

hidayat baha...........
kawasan yang pernah kita duduk free dulu tu hahahaha

kamato.............
laaaaa yaka?awat tak habaq awai awai

bunga rampai...........
ya cik kak,siang malam saya mengejar.tq

mak su..........
:D

jentayu tiara.............
jom

chenta...........
yelah,aku kat dikala jingga ni

izariza.............
hehehe dah penat jadi orang minyak,nak jadi invisible man lak

don ipoh...........
jom jom

Mimi Amilia said...

lamanya jadi halimunan

A.J said...

Is it me ? Or did i just saw somebody acting in suteramaya ? :)

akirasuri said...

Bro! Saya nampak kamu dalam cerita Maya-maya tu.. Kamu kan tu? Haha!

Terkeluaq loghat utara hang jugak noo! :p

Nunn said...

kalu dah lepas mimpi tu bro datang balik kat dunia nyata ....

Butaseni said...

mimi...........
sat je lagi hehe

aj...........
:D

akirasuri............
loghat utara?tu character ja tu hehehe

nunn..........
belum kagi hehe

amer zaman said...

selamat kembali dengan selamat.

13may said...

selamat selamat :)

rena said...

kesiannya..
kena hambat ngan keje, pastu kena kejar ngan mimpi lagi..
lari elok2 tau.. jangan jatuh2..

Butaseni said...

amer...........
akajn aku kembali jua :D

13May........
line clear!

rena.........
hmmm tulah depan belakang kena tengok huhuhu

lovechenta said...

ko watpe kt DKJ? diorg sumer pun sibuk nk jd halimunan jgk ke? he he.

Penjejak Badai said...

jawapan untuk coment bro kat blog saya..Untuk pengetahuan bro,saya dan budak2 bukan la ahli abad yang hakiki.kami pon termasuk dalam free lance gak..kami ada gak buat grup lain..tapi paham2 je la..dok dalam area confort tu kena la jaga kabel satg org kata lawan tauke plak...Insyaallah ftm ni kami masuk kumpulan baru semua geng kami jer..bab nak jointu mmg nak join dari dulu lagi nak join gelanggang tok wali,kalut siap dah deal lagi tapi bila dah reja GSC masa x menentu..x leh bagi komitment tu yang payah!!

wanie_agk said...

pergi la..

AzizulHafiz said...

aku leh jd halimunan.. ;)

artsoul said...

hari tu aku nmpk hang kat umah p ramlee...tk memjadi la kuasa halimunan hang tu :P

Butaseni said...

lovechenta..........
diorang ni siang halimunan,malam mata cerah.aku pun nak join diorang jugak,insyallah.

penjejak badai...........
bagus macam tu,pengalaman dan benda yang hampa belajaq kat sana kalau tak diturunkan kat bangsa sendiri satu hari akan berkarat jugak.sambil kita turunkan,sambil tu kita jugak akan dapat benda baru,itu jangan dilupa.keluarlah dari kepompong.

wanie..........
dah pergi hehehehe

azizulhafis..........
hehehehe tu nampak :P

artsoul...........
orang kat situ boleh nampak benda halus hahahahaha

artsoul said...

oi,update woi,woi,woi,oiiii..mimpi pe siang2 hari2 :-p

lovechenta said...

aiya. cepat lah kembali ke pangkuan. hu hu.

13may said...

december dah nih sedara...hehhe hehhe

Sastri said...

patut la lama tak nampak... bila nak balik ni? semoga sihat selalu...

13may said...

salam aidiladha :)

butaseni said...

artsoul..............
harap harap mimpi indah yang didamba tidak bertukar menjadi ngeri.

lovechenta.............
sat sat aku dikala jingga

13May.............
ok ok tau dalam bulan ni jugak aku ada cerita hehe

sastri.............
sihat wal afiat,tapi masa tak sempat.salam.

13MAy............
sama sama bro.

tegezoot said...

Butaseni!!! I miss U!!!!!

Pegawai Khalwat said...

ni bukan seketika. ni dah sampai bila2.

PrincessAnnA said...

omg... wen r u gonna update blog... wahhh miss u lar sir~~

Butaseni said...

tegezoot......
miss u toooo.muuahh!!

pegawai khalwat.........
ada cerita,tapi takkan naik bubuh gambaq aku blakon,video akun blakon.macam "hey look at me" aja.pelan pelan lah.akyiviti seni amat kurang.

ann...........
yeah ann miss u all too soo much.if i balik penang defenately ill visit u all.

J'Zelynn said...

Wish you all the best in what ever you are trying to achieve, bila dreams come true, jangan lupa kat kawan pulak yeee....

lovechenta said...

elo..
ello..
elloo..
ellloo..
elllooo..
ellllooo..
elllloooo..
ellllloooo..
elllllooooo..

Pegawai Khalwat said...

Update tak semestinya buboh gambaq hang. Hari tu ia ia boh gambaq la tak mau pulak?

Tulis apa yang hang rasa pun ok jugak.

Ni keras!

m i n e r a l . . . said...

errr tumpang tanya...kt penang ade jawa ka? jejejejej

moga tak tenggelam dlm mimpi.

kikiEy said...

hepy new year~!

Puteri Ezza said...

Salam Maal Hijrah & Happy New Year :)

Sastri said...

salam... lamanyaaaaa menyepiiii...

Anonymous said...

bakalan berkubur la blog ni..

- ex-blogger

Bunga Rampai said...

Cik abang, awat lama sangat kejaq mimpi nih? Tidoq ka lagi? :P

Salam tahun baru, moga sihat walafiat :)

AnOy™ said...

butaseni..
change link aku n dia tuh..
ganti yg ni.. hehhe

axim said...

adakah mimpu kamu sudah terdapat kan?

Rasha_rz said...

hoi. dah lama kak ila tak ke sini dik hambatan kesibukan, jengah2 si buta seni ni nak berhalimunan? teruskan berbuat apa sahaja yg baik asal sekembalimu nanti membawa buah tangan yang berat2, wangi. sewangi istana bunian P.Ramlee

Butaseni said...

jzelynn.....
wa tarak lupa punya.nanti kita p makan kat depan studio rakan lu aaa haha

lovechenta........
fon kau ada problem ke?takde kredit kot hahahaha

pegawai khalwat.........
nanti hang boring pulak tengok muka aku hahahaha
ok akan aku curi masa.kalau rindu habaq kat aku,jangan merahy suruh aku update hahaha

mineral........
hmmm aku pun kacukan jawa-acheh bro :D

kikiey.......
happy bilated new year hehehehe.
new year i kat dalam ladang di tanjung malim.

puteri ezza.......
salam tuan puteri.

sastri.........
hmm aku muncul menanya khabar.kabare?

ex blogger........
tolong baca fatihah hehehe.lu pun dah berkubur ke?

bunga rampai......
bukan tidoq,selam hehehe

anoy......
orrait.

axim ....
bolehlah skit skit :)

rasha......
hehehe tu doa tu.tq tq :D