Tuesday, October 21, 2008

Immortal!




Do you know what's there, waiting,beyond that beach?



IMMORTALITY! Take it! It's yours!


-Achilies (Troy)

29 comments:

axim said...

i wish to be immortal too...

lovechenta said...

aku dh byk kali try nk tgk citer ni, tp xdpt nk tgk full version. huk huk.

troy is a great empire.

Pegawai Khalwat said...

Yeah, jangan lupa, kerana Helen Troy musnah.

Kerana apa nama ntah biarawati tu, Achilles jadi soft hearted.

crunchyahcock said...

moral of pegawai's comment:
men.... pompuan ja tau ajaq!!!

betoi x??

artsoul said...

hmmmmmmm...hmmmmmmm...haaaa!...hmmmmmm..ish,ish,ish,ish,ish...

umi ameer said...

aku mmg minat sgt kat si brat pittt nih.. macho and berbakat gitu!

PrincessAnnA said...

being immortal but everyone that i love dies will not bring happiness to me....

unless... every1 is immortals... but....

wouldn't the world be OVER-populated then????


achilies meant immortality as in name on a tombstone, yeah?

hehehehehehehehehe....

artisticklytouch said...

ahhhh....i know where u r going!!!

pjoe said...

gua igtkan gmbr lu
hahaha

Butaseni said...

axim...........
me 3 hehe

anacinta...........
ko patut,my peberet movie

p khalwat............
troy musnah sebab paris yang bengong.salah satu faktor yang troy dijajah pun sebab kepandaian odisious.Yang banyak musnahkan tentera troy adalah achilies dan ntenteranya.

itu adalah masa achilies jumpa keamanan abadi,dia dah muak dengan keganasan,dia jumpa cinta baiseas.

ahcock..........
aku x pun :P

artsoul..........
hmm balik

umi ameer..........
stuju!

princessann..........
good,u understand the words.nothing to do with dying actually.

art...........
to the gratest war man has ever seen!

pjoe.............
i wish hahahaha

Anonymous said...

tu ckp org politik tu..fatamorgana je tu. jgn tejebak.

- ariapertama.

faridmw said...

salam... penuh bergaya gambar tu.. hahahahah..

Mak Su said...

lelaki pakai skirt?

Butaseni said...

aria.........
cheh,kesitu pulak ko ni.takde kena mengena.

farid.........
amik dari yahoo image je

mak su.........
a'ah time tu pahlawan pun pondan kot hahahaha

arnamee said...

mak su.........
a'ah time tu pahlawan pun pondan kot hahahaha

~eekekeeke=p

Nam Ron said...

pakai skirt bagus untuk kelakian

tegezoot said...

aku lagi suka dialog ni: " Tonight we die in hell!!!"

teringat perut aku yg 6 ketul nih!

Butaseni said...

arnamee........
pondan yang gagah hehe

nam ron.........
ya,subur!

tegezoot........
bukan die,dine.

kuIna Jentayutiara said...

eeemmmmm.... nk minta ulang sebut pat ploh pat x.....

.:HalogAmora:. said...

dh berkali kali tgk citer ni tp masih x jemu2 juga...bkn pasal brad pit, bukan pasal Orlando bloom juga....

tegezoot said...

ooo... subtitle dia tak betul la camtu! Ooooo... to ce sifu!

13may said...

jgn lupa diri dah ler...hehehe

Butaseni said...

jentayu tiara........
ha?apa tu?

halogamora...........
hahahahaha dlm tu dia hero lembik

tegezoot..........
ya,tukang buat subtitle tu pun pitare.lain kali tanya usop,dia kan hero 300

13May.........
cheh,asal debu pasti pulang ke debu hehehe

k o r o m y s t said...

Part best citer nih masa lawan je. Especially part duel antara Pitt dengan Eric Bana tuh xD

(Eh ye ke Eric Bana? xD Bantai jek)

Butaseni said...

yelah tu,hector

Zaity said...

Best citer ni

Butaseni said...

zaity.........
ya peberet ku

CerminDiri said...

salam kehidupan,

mei...lama dah ni. pi basuh muka sana.

AnOy™ said...

i'm back! hee:)