Monday, September 29, 2008

Jariku Disusun Sepuluh Memohon.

Walau tak pernah bersua muka,
Kesalahan tiada jangan disangka.
Kesempatan pada hari yang mulia ini tidak akan ku lepas untuk memohon ampun
dan maaf kepada rakan rakan mayaku jika ada sebarang silap kata,silap pandangan,silap fikiran.
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI,
MAAF ZAHIR DAN BATIN.


Kepada rakan-rakan yang setia mengunjung dan memberi komen serta pandangan,aku hargainya dan disini ku hulurkan duit raya kepada kalian semua untuk duit belanja dan tambang balik kampung.


ps:kalau sampai ke Pulau Pinang,contact lah.Jemput ke rumah :D

28 comments:

kuIna Jentayutiara said...

selamat hari raya... maaf la kalau ada terkasar bahasa terguris rasa sepanjng perkenalan dialam maya nie..

toce2 4 duit raya tu... leh print boh dlm sampul...

umi ameer said...

selamat raya juga to u butaseni..
maaf zahir batin segala

ambooiii, mentang2 kawan2 maya, duit rayapun duit maya la jugak, ye?
anyway, tima kasih banyak.. lepas jugaklah tambang maya saya balik ke kg, heheheh...

butaseni said...

kuinajentayutiara..................
hmmm nanti saya upload sampul raya pulak hahahaha

maaf zahir batin jugak. :)

umi ameer............
sama sama umi.
kalau tak cukup,save banyak kali hahahaha :D

c . h . e . n . t . a said...

he he. duit raya ko lambat sgt sampai. aku dh boh dulu kt blog aku. heh heh.

bila ko nak bg duit betul2 kat aku ni?

~SELAMAT HARI RAYA jgk. Maaf zahir batin jgk, sekiranya ada! :D

~kalo mai JB, habaq kt aku ye! :)

Luna said...

selamat hari raya
maaf zahir batin
=)

artsoul said...

mana cukup seratuih!..nk bli baju kebaya,makeup,nak buat rambut..nak bli langsir,perabut baru...kuih raya...tak cukup laaaaaaaa...:P

apa2 pun maaf zahir..batin takdak..
thanks for being my sahabat sejiwa...

wanie_agk said...

bang, salam aidilfitri.

cempaqa sary said...

kamu.. SELAMAT HARI RAYA & salam perkenalan.

->saya budak baru belajar. (=

coffeeHolic said...

wan, selamat hari raya:)

abdullahjones said...

selamat raya.

Nurbaya Hassan said...

selamat hari raya to you too...

ape salah nya kalo sesekali bagi duit raya betul2!!!
hehehe

butaseni said...

chenta....
slamat hari raya.
ko lagi banyak duit,kerja gomen.dapat bonus.aku tgh miskin!

luna...........
slamat keatas kamu juga :)

artsoul............
nak duit lebih p tunggu depan gate masjid mapitan keling lepas orang takbir raya.mesti esok tu boleh beli macam macam hahahaha

slamat hari raya

wanie............
salam salam :)

cempaga sary..........
salam kenal,salam raya.

coffeejajaholic............
sama sama jaja :)

abdullahjones............
selamat juga tuan :)

nurbaya.............
takble!(suara kecik mamak teh tarik)

Bunga Rampai said...

Salam Aidilfitri,

Mohon maaf zahir batin atas gurau-gurau selama ni, ya, mungkin ada terkasar bahasa dan menyinggung hati.

Selamat Hari Raya!

H.O.T.S said...

Uncle...

Selamat hariiii Raaaaayyyyyaaaaa.....

Kami nak duit raya uncle....

Nak duit raya yang betul-betul punya lah Uncle...
Please Uncle,
please, please, please....
:(

butaseni said...

bunga rampai...........
selamat hari raya kak rampai,
eh mana ada bahasa kak yg menyentuh,semuanya indah.bahasa saya ni selalu sarkastik hehehehe
mintak ampun mintak maaf sekiranya ada terkasar.:)

HOTS.............
oi ramainya anak menakan.hahahahahaha
salam raya :)
duit tarak!

Mak Su said...

butaseni, selamat hari raya idulfitri dan maaf zahir batin jika ada terkasar bahasa terlebih gurau dalam blog dan ruangan komen ya.

zul rahman said...

ya, sama-samalah kita..

Alhamdulillah.
Semoga dirimu bergembira menyambut hari raya Aidul Fitri yang mulia ini. Sesungguhnya pemergian Ramadhan ini amatlah digenangi. Akrammakumullah, Semoga Allah merahmati dirimu sahabatku, InsyaAllah.

"Selamat Hari Raya Aidul Fitri, Maaf Zahir dan Batin"

butaseni said...

mak su..............
sama sama mak su.saya pun kalau terkomen lebih kurang :D
maaf zahir batin

zul..............
sama samalah kito.
maaf zahir batin,0-0.
:D

PrincessAnnA said...

jahat mia sir! i cried u know.... sob~

Puteri Ezza said...

Assalamu'alaikum Buta Seni :)

Selamat Hari Raya Aidilfitri. Maaf Zahir Batin. Terima kasih ya sudi bagi duit raya. Hikhik ;)

butaseni said...

ann......
y?too happy to celebrate raya is it?:) or too bz for the assessment?
:P

puteri ezza..............
sama sama lah kito bermaaf maafan :)

akirasuri said...

Selamat Hari Raya Incet Butaseni..
Maaf zahir batin ek.. :)

zul rahman said...

Helo friend?

Ni raya sakan ni..
Tak balik lagi ka?
Ka dok temenung cari idea bawak pokok nyok... siapa ada hitar lagi.. huhuhuhu..
pulanglah ke bloggers....

helo helo ...?

butaseni said...

akirasuri............
sama-samalah kito
:D
maaf zahir batin

Zul.............
dah balik dah.rumah dah dibuka
jemput singgah

maPieCeoFarT said...

slamat ari rayaa...!!
maaf smuanyaaa...!!
nak duit rayaaa...!!!

~0^_^0~

butaseni said...

mapieceofart............
salamat hari raya jugak,
tu duit raya dah kasi :D

puteri_cekak84 said...

ishhh..aper la kasi la duit betui2 bar bleh shoping..
macih

Butaseni said...

puteri cekak.............
print pastu boleh guna hahahaha