Monday, October 13, 2008

Siap Sudah!


video

Lama aku menunggu dan akhirnya siap sudah muzik video 'Sepanjang Hayatku" nyanyian penyanyi baru J'Zelynn.Sedang aku sibuk menaip,minah campuran Cina Mat Salleh ni buzz aku memalui yahoo massanger dan send video klipnya.

Sebelum ni aku banyangkan jugak macam manalah jadinya video ni bila dah siap.Selalunya kalau penyanyi baru,video klipnya faham faham jelah,dengan bajed kurang dan persiapan ala kadar,mesti akan menjadi bahan gelak ketawa,tapi tarkejut jugak aku dengan video ni.Seolah macam muzik video seorang penyanyi yang memang sudah lama bertapak dan terkenal.Dan tengok sekali lagi ia seperti muzik video Celine Dion "Its All Coming Back To Me Now" hehehehe,boyfriend slam pintu dan pecut laju dengan motor dan mati katak kemalangan.(Jangan marah Janice :D) Dengan bujed yang tidak sebegitu banyak,aku kagum dengan kekretifan pengarah serta ahli produksi menyiapkannya.

Apa pun aku bangga sekali dapat kepercayaan oleh penyanyi dan produksi ni dan memberi aku ruang untuk terlibat dan barlakon dalam muzik video ni,Im honored.

Mari kita kongsi..................

43 comments:

artsoul said...

patutnya letak tajuk lagu tu,matinya seorang kekasih...sbb ending dia hang tergolek...hahahaha,anyway congrate,video clip ni berjaya jugakkkk....:P

Pegawai Khalwat said...

Ha ha ha...

Kami menunggu munculnya klip ni dalam karaoke.

Bole nyanyi ramai-ramai,

bole gelak ramai-ramai....

Ha ha ha....

tegezoot said...

gelak ramai2 sudah pasti! nyanyi ramai2 tu yg blom konpom bleh tak bleh... selalunya pk nyanyi sorang2!

nyda said...

uwieee!!
kamu ke tu??
hehehe~

butaseni said...

artsoul..............
kalau matinya seorang patroit?
hehe

pegawai khalwat.........
ha takleh bayangkan kalau muka aku keluaq kan?hahahaha
nasib baik aku tak blakon jalan kat taman,muzium negara dengan model pompuan.kalau video klip mcm tu memang aku tak jejak karaoke dengan hampa dah hahahaha

tegezoot............
ya ya betoi!yang ni aku stuju!

nyda............
:P

blackpurple @ jowopinter said...

Wah! Bagus lakonan mamat berambut panjang itu ek. He he he!

Tahniah untuk semua yang terlibat.

- G O R O - said...

Salam.

Check out my latest entry.

Jemput yer.

iNsaN BiaSa said...

wow..!!da jd model video klip lak...seb bek xde scene guling2 kt padang or kt landasan ketapi..ngehngehngeh...

butaseni said...

jowopinter...........
lama sudah tak ketemu ye wak.
:D
tq,selamat hari raya,harap belum terlambat.

goro...............
tahniah bro.

insan biasa..............
landasan keretapi?tu nak bagi saya kena gelek hehehe

nyda said...

lain btol
hehe
tak penah tengok butaseni versi rambut panjang
=p

umi ameer said...

yea yea.. menjadik jugak butaseni hero.. walaupun dalam klipvideo je..
teruskan usaha u, bro.. caiyukkk!

lovechenta said...

ceh! jeles aku tau. hu hu.

Khutub Kannah said...

wooo...gratzz...

axim said...

wooooo...speechless....

amirahsyuhada said...

apa perassan anda bila dah jadi pelakon?

-ini soalan wartawan ni, kena bersedia lagi untuk soalan2 lain ala2 paparazzi.hehe

butaseni said...

nyda..........
tu time muda kot hehehe

umi ameer........
yeah,asyik jahat je kan?
tapi last tetap mati huhuhu

lovechenta........
laaaa takpe ana aku tetap setia kat kau hahahaha

khutub khannnah.........
aik tiba tiba hang muncul?

axim..........
nevermind...enjoyy hehe

amirahsyuhada.........
saya tiada komen.cheh!hahaha
sory terpoyo kejap

Anak Antu Seni said...

lepas ni boleh jadi hero filem rempit 2 pulak

puteri_cekak84 said...

orait laa tu jd hero..salam dari isnanaimpian

♥ QasiehFirdaus ♥ said...

bhaiya.. sudah glemer ka skarang n bhaiya.. hehe

Butaseni said...

anak antu..............
jadi mat rempit ada tanjak,hero rempit Farid Kamil nak tauk mana?hahaha

puteri cekak.............
uih,jangan cekak aku!hehehe
tq,welcome tu the club.

qasiehfirdaus..............
tada ade manis,baru mau coba coba
:D

۩۞۩ FaHReeN ۩۞۩ said...

wehh aku nk test nyayi kt karoeka laa
:)

Mak Su said...

menarik, gempakz..

hidayat-idaman said...

wei sejak bila hang pandai naik moto besaq.....
renung2kan pengalaman hang tergolek di traffic light angkara hindu pecah nyoq

jinggo said...

hang tegolek kat traffic light ka....???

Butaseni said...

fahreen...........
tu semua lambat lagi tu.aik ni bukan 13May ka?Berapa banyak blog lu ada?

mak su..........
kalau orang utara gempaq tu maksudnya kecoh.hehehe
tq mak su.

hidayat-idaman..........
ha lah,ni mat rempit moden,naik 10000cc hahahaha

ha memang celaka peristiwa tu.

jinggo..........
ya,pagi thaipusam 1995!cilaka betoi,depa pecah nyok depan gama,aku lalu situ, kona sikit moto aku p 360,jalan licin.memang celaka depa tu.hahahahaha
to know malaysia is to love malaysia,nak buat macam mana..

Cloverl3af said...

10000cc?? Saiful, you turbocharged superbike Julius?

Hehe... glad you all enjoy the clip. We are putting some finishing touches to it now.

crunchyahcock said...

hahahahahaha oppss!!!! terkentut sudah!!

Al-BIMA SAKTI said...

tahniah unt semua yg terlibat...

Butaseni said...

clover..........
hehehe typing error...1000 saja maa.
yeah they enjoy it,see that ahcock.

ahcock.............
tu gelak apa tu?hehehe

al bima sakti........
trima kaseh tuan

akirasuri said...

Waaa..

Kacak kamu dalam tu..

Heheh..

Btw, tahniah.. moga maju jaya.. :)

zul rahman said...

:)

Butaseni said...

akirasuri...........
saya pakai bedak banyak banyak hahahaha.
tq,mcm pegawai kerajaan wish luck.

zul rahman...........
:D

pjoe said...

pewitttt
model bidioklip!
:P

haha

nice one dude!
"kacaknya! kata budak office aku.."

goboklama said...

tak sabar lak nk tengok butaseni kat dlm skrin layar, bila lagi?? ;)

puteri_cekak84 said...

mcm maner nak dapat ym ? kira bestla tu..jd hero dlm video nie..kira menjadi laa.congrat!!!

Butaseni said...

pjoe.........
dude tq.
harap harap opismate lu tu bukan gay hahahahaha

goboklama.............
insya allah cik kak,dok pi dah.

puteri cekak..............
hmmmm ni mintak alamat YM saya ka,atau tanya mcm mana dapat YM penyanyi tu?tq puteri,memang bertuah sebab dapat jumpa dia dulu.

paparoach_wan@yahoo.com
ni alamat YM saya,jom chat.

http://seniduniaku.blogspot.com said...

nice blog

J'Zelynn said...

Butaseni,
Really glad that all your friends suka out video klip:) tapi untuk pengetahuan semua, hero kita ni dah nak tinggalkan utara... dia dah fofular, nak pee kl dah:(.... ada masa jengok jengok my website and blog too ya at www.jzelynn.com & www.jzelynn.blogspot.com:)

Nunn said...

tahniah bro...selamat berkarya.....selamat hari raya.

Butaseni said...

seduniaku...........
tq bro,urs too

j'zelynn..........
yeah,slowly crawl before i walk there.cheh,macam i tak balik penang dah hehehe

nunn..............
tq bro,slamat hari raya :)

Hana-Ni-Mo-Nai2 said...

video ni sepatutnya sedih la kannnn
tp sebab hero tu dh kenal rasa nk sengih lak
ampunnnnn

ahahahha

Butaseni said...

hana............
sengih dalam sedih lah tu hahaha

Anonymous said...

tahniah! cun video ni. harap-harap berjaya kat amerika.