Thursday, October 18, 2007

Maaf Zahir dan Batinku pada Kalian :)



Kepada rakan rakanku,

Harap harap masih belum terlambat untuk aku mengucapkan Selamat Hari Raya kepada kalian semua.

Jika ada tersalah tutur dan laku,tersalah taip,tersalah komen,tersalah terjah harap dapat dimaafkan.Semoga kalian bergembira bersama keluarga tersayang dan dirahmati.

Maaf juga kerana tidak berkesempatan memohon ampun sebelum hari lebaran ini kerna dihambat oleh banyak hal-hal yang perlu dilangsaikan.

ps: kepada pegawai khalwat dan doter yg kutuk kereta vios aku,aku maafkan hahahahahah......kerana aku dapat juga hadiah saguhati yang aku idamkan hehehe (RM 5000) hihihi :P

26 comments:

~wan hidayat~ said...

Salam syawal dan salam ziarah blog...butaseni???, ermmm..bukankah kebiasaannya seni itulah yang membutakan akal...lantaran akal yang menutup pancaindera..heheheeh..tak tahulah...budak engineering tapi sentiasa minat pada hakikat seni!!!

Pegawai Khalwat said...

Aik? Student hang yang teruk-teruk lukih awat hang yang dapat RM5K tu?

Musykil....musykil.

arianna adrizal said...

mintak sketttt~ ;p

salam aidilfitri. meriah tak raya?

lindosh said...

dah puas beraye eh?? huhuhu

butaseni said...

wan hidayat................
hehehehe seni adalah untuk semua,design injin pun seni hahahaha
slamat hari raya bro

butaseni said...

pegawai khalwat.............
hahahaha aku tok dalang yang merancang semua ini.
bila aku kata aku nak bolot semua,bila?

lindosh............
ui sakan saya raya heheheh awak?:D

ariana adrizal...........
mintak ape tu?duit raya?hehehe
ui saya memang sakan,sampai pokai nih hehehe

Rozie said...

tak de duit raya untuk org UK ker?...meh ler campak 20-30 pound ke sini ...heheheheh

- G O R O - said...

Salam Bro..

Dapat 5G bro!
BIla nak payung bro?!

Selamat Hari Raya bro!

alan zed said...

selamat hari raya bro. ampun maaf dipinta. dapat gak duit raya. hehe. ;)

Wira Nordin said...

selamat hari raya
masih bercuti ka?
anyway, tahniah utk kamu dan team

butaseni said...

rozie...............
hah?20-30 pound?tu kalau shopping kat hypermarket sana sah penuh troli tu :P


goro............
hahahaha boss aku awai awai dah payung dah.aku dapat makan tandoori je

alan zed.............
hehehe duit tak dapat dapat makan je,hampeh.

wira............
aish dah start keja dah.tq tq hehe

lindosh said...

tak pasan lak 5k tu smalam huhuh.. sebahagian kecil dari 5k tu bleh la kot open table ke.. wat open house utk kekawan hihihi

blackpurple @ jowopinter said...

RM5k. Banyak juga tu.

Boleh braya sakanlah ekk tahun ni...

akirasuri said...

Salam aidilfitri!

wah!
boleh bagi duit raya kat kita ni :p

butaseni said...

lindosh...........
ha nak buat open house lah ni,sila oli sila hehehe

jowopinter..........
ceh,bukan aku dapat pun,saja je nak eksyen kat si pegawai khalwat tu hehehe.
sakan memang sakan aku keluarkan duit.

akirasuri..............
nak?datang open house Bakawalee selasa ni di Pusat Seni, USM.8.30 mlm hehehe

amirahsyuhada said...

5k tu kena bagi2 kt sudent

Mimi Amilia said...

selamat hari raya!!
Bang, nanti saya balik jgn lupa bagi duit raya kat saya tau!

wanie_agk said...

selamat sejahtera

crunchyahcock said...

kempunan la aku tunggu duit raya hang........

faridmw said...

salam..
selamat hari raya..
maaf zahir batin.

kamaruladli said...

selamat hari raya bro!

butaseni said...

amirashuhada............
ya memang kena bagi diorang.saya tak dapat apa pun hehe

mimiamilia...........
ok cantek.

wanie...........
salam keatas kamu jugak.

ahcock............
hang manager,tak payah bagi.

farid..........
sama sama bro

kamaruladli................
sama sama jugak

KAMATO said...

Selamat Hari Raya, Maaf Zahir dan Batin

butaseni said...

kamato............
sama-sama bro

:: dotter HMS :: said...

nak sikittttttttttttttttttttttttttttt...!!!! :)

butaseni said...

dotter.........
oooooooooooo dulu kau kutuk aku ya?:P :P :P
kaya kaya kaya