Wednesday, July 4, 2007

Terjebak!!

Aku telah diTAg oleh The Optimus Nazjoe dan Iman Mawaddah(sungguh kijam).Nasib baik assignment yang sama aku dapat.
HAh!Ini dia jawapanku....................

1. A person is only good as a khalifah and responsible to take care of
his/her dignity.
2. Friendship is always illusive. Easy come, easy go.
3. To love is to forget all your other interests and dreams.
4. Money makes me blind!!
5. I miss my campus life. No worries.
6. My way of saying i care is by pinching her cheek hehe
7. I try to spread love and happiness by showing my good behavior? Ye ke?
8. Pick the flowers when I loose my mind
9. To love someone is to commit your life to that person.
10. Beauty is the ‘curve’ of a women hahahaha. Jocking, is the inner of
a person. Ye ke?
11. When I was thirteen, what I remember the most when i had
my first cigarette hehehe .
12. When I was twenty one, I remember my first job(after graduate),it
was sucks, man.

13. I am most happy when Manchester United wins hehehe
14. Nothing makes me happier than watching DVD while lying on my
bed

15. If i can change one thing, i will change Malaysian Flag!
16. If smile were diamond then I’ll be the biggest Casanova in the
world hihi. Definitely will date Megan Fox…she’s a foxxx!!

17. Wouldn't it be nice if we could travel around the world without
thinking about money.hehe macam mana tu?

18. If you want to love me, then you have to unleash me.
19. Money is not everything but like the oxygen for human to breathe
20. The most touching moments I have experienced is when my
Grandfather passed away right after aidilfitri prayer.

21. I smile when I remember my childhood life. so cheeky
22. when I am happy, i will call my friends for teh tarik hehe
24. The best thing i did yesterday was clean my desk.hehe
25. I i ever write a book, I will give it this title, ‘Open Your Eyes’.
26. One thing I must do before I die is to bungee jump from KL Tower
or KLCC. betoi nih!!


Ok, aku nak tag pulak:
1.Jinggo
2.Tebak
3.Koromyst
4.Sentuhan Seni

17 comments:

k o r o m y s t said...

Ararara... kena tag la pulok (O_o)

Nantilah ku jawab yek. Tapi menarik gak part nak tukar bendera Malaysia tuh. Nape? Sebab bendera sekarang nih ada influence American flag ke?

Hihihi...

Mak Su said...

awak tak nak date fox mulder ker? dia ada x files.... best oooo

Pegawai Khalwat said...

Ho ho!

NezJoe said...

no 13 takkan buat aku happy!
hohohho
gurau je dude!

jap, torres call aku tadi... dia ajak minum
hihii

PrincessRen said...

saya setuju dgn no 5... uish rasa nak balik zaman koleh dulu2... u wanna chg malaysian flag? but why? sama dgn bendera US? hehe... i say yes to the last 1.. me too.. but not from klcc tho.. possibly doing it in NZ plus sky diving.. :)

Sastri said...

bungee jump? my big boss ajak skywalk kat sydney tower pun dah pucat lesi dah.... sib baik yg tu kena booking in advance... selamatttt... bungee jump? adey... ngerii... :D

Mimi Amilia said...

huhuhu..akan ku tunggu kau buat aksi bungee jump itu

;)

Iman Mawaddah said...

No 24 tu, mesti jarang-jarang buat ya hehe. Anyway, thanks En Buta. Jangan lupa tinggalkan jejak di kotak Bro Idham.

miss_tree said...

20. The most touching moments I have experienced is when my
Grandfather passed away right after aidilfitri prayer.

>> I almost cried.. am sorry to hear that..

butaseni said...

koromyst......
hehehe jawab,jangan tak jawab.
a'ah banyak lagi negara kita boleh tiru.hehehe

mak su..........
fox mulder nak buat apa mak su,baik agent scully.tapi metgan fox tu aduuhhhhh........hihi

pegawai khalwat........
santa clause?

nazjoe.........
hihhhhi glory glory.dalam sejarah liverpool,bile depa beli player yang mahal mesti akan flop punya.contohnya morientes,anelka dan ramai lagi.dalam era modern ni(selepas daglish dan ian rush),cuma fowler dan owen je yang betul2 serasi dgn corak long pass depa.lain pada tu hampeh.betoi dak?hehe

princessren..........
memang,zaman tu is the best.a'ah,memang bendera kita macam US.kalu diberi peluang saya nak sangat design bendera baru untuk Malaysia.banyak design dah ada dalam kepala saya.betoi.

sastri.........
wow.itu best tuh.saya nak try jugak.

mimi amilia........
ok,nanti saya send gambar.keesokkan harinyasaya mati.hehe

iman mawaddah....
memang desk oiss saya memanjang semak.penuh dengan assignment budak2 tu.ari tu mood saya baik,saya kemas.Bro Idham?

miss_tree.........
huhuhu...xpe.dah 11 tahun dah.

blackpurple said...

13 tahun dah hisap rokok ek. Aku sampai hari ini cuba-cuba juga belajar hisap rokok tak pandai-pandai.. Terus malas nak hisap rokok. ha ha!

gitartong said...

kerja menge'tag' ni, memang saya malas nak layan

artisticklytouch said...

haramlah tag aku! Dah nak kena pinjam PC boss hupdate blog ha ha

crunchyahcock said...

aku tag jugak hang.... peduli hapa aku

IndahSakura said...

Yang no. 26 tu, nak terjun nanti, bagitau yer..nak tengok :D

butaseni said...

blackpurple.......
masa tu baru try,belajor,bukan permanent.sekarang ni memang macam naga tasik cini hehe

gitartong........
kalau macam tu buat bodo je

art.........
hahahahaha ambik hang!

crounchycock......
hang gila ka?aku baru je buat.kalau macam tu aku tag hang balik!!

indahsakura....
ok,kalau macam tu nanti sya send gambar.hihihi

Anonymous said...

Sangat3 menarik!! Ur answers are fully meaningful. Love it so much coz it makes me smile (",) even laugh... hahaha