Tuesday, July 1, 2008

TAG Nate dari PJOE.

Lama sudah aku di TAg oleh sahabatku PJOE,atas alasan kerja yang banyak dan juga outstation situ, outstation sini,tertangguhlah lukisan yang diarahkan itu.Dalam banyak-banyak benda nate-nate ni yang kau suruh aku lukis dude?hehehe,tak pe.Kita lihat............................................

Ini adalah ssyarat dan peraturan Tag ini:

*Anda diberikan beberapa jenis haiwan utk dilukis, tak kesah dgn apa cara(lukisan tangan atau perisian computer) anda untuk menghasilkan haiwan² pilihan anda terbabit.
*Pilih satu daripada senarai haiwan² dibawah.
*Sesudah menyiapkan haiwan² anda tersebut, sila tinggalkan link blog atau lukisan anda agar mereka yang selepas anda boleh melihat contoh² atau hasil² lukisan anda.
*Tag 1 atau seberapa ramai rakan yang anda mahu.
Jangan delete link² yang lain atau yg sebelum. Terima kasih.

Senarai binatang: -Calon-calonnya ialah...
tyrannosaurus, kuda, kura-kura, itik, ayam, penguin, gajah, ular, naga.


Aku telah gabungkan kesemua binatang yang kau arahkan aku lukis.Lu pikirlah sendiri bahagia mana binatang apa.Aku tidak tahu kepada siapa ingin aku tag,sape sape yang suka lukis,lukis sajer.
ps:Ada satu lagi TAG yang belum terjawab,iaitu tag miss Aim-A.Sabar,on the way.

27 comments:

Mak Su said...

eeiiiii!!!! tatutttt

Puteri Cahaya said...

Isshh... mcm2 ler hal seni ni, yerk? Benda2 mcm ni, mula nak pening kepala pikio... X paham lerh...!!

Sastri said...

errr... penguin nya kat bahagian mana ek? lama gak sas perhati tapi mata ni tak nampak...

butaseni said...

mak su...........
syyyy syyyy syyyy tido tido tido hehehehe

pu3..........
tak payah paham,tengok saja :D

sastri...........
kaki ayam dan panguin kan lebih kurang sama hehe
gotha!

- G O R O - said...

Salam..

komen ini gabungan untuk entri2 yang lepas sekali;

Wah hebat tul kawan ku nie. Terer melukis, belakon, berteater.. senang citer hang bukan BUTASENI.

blackpurple @ jowopinter said...

Hebat!

Kau bagilah nama haiwan itu bro'.

:D

KAMATO said...

nak bagi nama apa binatang ciptaan mu ini

artsoul said...

saya nak lukis ulaq,tapi takut nnti jadi benda lain plakkk...so,takyk lee...

butaseni said...

goro....
wah tinggi gile pujian tu.malu aku.
kemana menghilang?

jowopinter...........
namanya 'nategapo-gapo' hahahahaa

kamato............
nategapo-gapo! :D

artsoul..........
cacing tanah bleh?

artsoul said...

bole...tapi cacing kacuk lipas...blehhhh????

Rasha_rz said...

hem... seni tu oksigen ye? ayuh fikir2kan, hidup tanpa oksigen....

PrincessAnnA said...

....... so this is wat the drawing is for LOL.

the dragon face looks funny AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Like donald duck gone evil u kno HAHHHAHAHHHHHHHHHHAHAHAHAHAAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH


*laughing til stomach pain*

butaseni said...

artsoul...........
bleeehhh awat tak bleh pulak hahahaha

rasha...........
hmmmmm macam mana tu? :D

ann.............
syyyyyy i only took 5 minute of the class to draw this ok.hehehe

artisticklytouch said...

ha ha tag ni aku tak buat langsung...nerd terus tak datang blog aku dah ha ha

Pegawai Khalwat said...

Tangan atas
Tangan bawah
tangan atas
tangan bawah
tangan atas
tangan bawah
tangan atas
tangan bawah

HOTS said...

Hello Friend!

Love,Laugh,LiveLive&Play,
H.O.T.S

butaseni said...

art...........
hahahahaha tulah hang,dia sentap dah.

pegawai khalwat...........
kaki atas kaki bawah!

hots............
hello friend balik.

Jentayutiara said...

huhuhu... yg pasti kaki ayam

butaseni said...

jentayutiara..........
hehe ayam dan panguin :D

c . h . e . n . t . a said...

kelakar + ngeri = seram! =)

butaseni said...

chenta.......
confius?

PrincessAnnA said...

5 mins? wow u're good *thumbs up*

hehehehhee

butaseni said...

ann..........
curi masa maaa

aim-a said...

hehhehe..i tunggu...:P

butaseni said...

aim-a............
alamak huhuhu

Anonymous said...

This blog is great! Thanks for your hard work on it.

Anonymous said...

Webmaster, I love your site. Thank you sooo much for working on it.