Monday, February 18, 2008

Lupa Sengketa,Senam Seni

Dalam kesibukan ramai orang berpolitik,tak kiralah di parliment atau di persada seni ni, satu aktiviti yang sungguh menyihatkan dianjur oleh KeKKWa.Segala sengketa dan tegangan dapat dilupakan sementara pada pagi minggu yang lepas.

Disamping bersenam,orang ramai juga diberi kesedaran dan pengenalan terhadap beberapa bentuk tarian tradisional,bersenam sambil menari. Iitulah yang dimaksudkan Senam Seni.

Bapak Silat Pulau Pinang sedang teruja bersenam sambil menari.

Program-program seperti ini juga dapat memberi kesedaran pada golongan muda supaya jangan lupa langsung tarian kita dan aerobik itu tidak semestinya lagu Lets Get Loud semata mata.

Sambutan hari tu sungguh baik sekali,bermacam ragam berbagai peringkat umur datang menari.Yang berseluar demin,berikat kepada,berlengan besar,semua bergumbira hari tu.Usaha ini kalau diteruskan memang menghiburkan dan berguna sekali.Ratarata pengunjung Taman Belia Pulau Pinang sungguh terhibur dan minta untuk ia diadakan lagi.
Daya penarik: Yang sebenarnya ramai yang hadir dan tunggu hanya untuk cabutan bertuah hahahaha
Kepada anda anda yang suka aktiviti seperti ini,tunggulah ia sampai pula ketempat anda.dijamin terhibur.

26 comments:

jinggo said...

fuh memang terhibur.....
eh sapa tu nampak gigi la....
besarrrnyaaaa......
hihiihih

P/s jangan marah haaa....

orang kampung said...

akhir nyaaaaaa...... hahahahaha

lindosh said...

cabotan bertuah mmg waktu yg ditungguuuuuuuuuu hihi

nelly berry said...

i was there.

tapi kat dataran merdeka la.

best!

nati bole kite senam seni sama2.
hehe ;p

Pegawai Khalwat said...

Hang tak menari ka pakcik teater?
Dok amik gambo saja?

Psss... habaq kat depa kalau buat benda ni setakat sekali setahun tak guna. Itu pun sebab kena buat sebab di KL pun buat.

Setidak-tidaknya sebulan sekali.

2 minggu sekali lagi cantik.

Pss... Megi bukan sebarang megi, megi diimport ke Palembang; gigi bukan sebarang gigi, gigi punya pasal, ada yang panggil abang.

Ha ha ha.....

Sesuai tak pantun aku?

butaseni said...

jinggo....
jangan kutuk tau,itulah daya penarik.

orang kampung.............
bila buat kat kedah hang cover pulak hehe

lindosh............
haaa betoi.member saya dapat alat senaman tangan hahaha

nelly berry..........
hehe berapa KG turun?

pegawai khalwat..........
pak cik teater cuma meramaikan,dia dah fit dah hahahahaha

pantun tu tahap johan festival pantun kebangsaan hahahahahah

Mak Su said...

muka shapa yang henshem bangat tu?

kat sini ada ler promosi kat dataran merdeka, ish tapi teman tak pegi ler... maleh

Puteri Cahaya said...

pgwaikhalwat _ ader ler tu...

Kelakar tol tgk abg hensome tu bersenam..kihkihkih

butaseni ni manja skit dalam bab senam...tp, x senam pun, lengan tu..perhhh..

rena said...

korang ni bukan pegi senam.. tp pegi tnggu cabutan bertuah.. niat salah.. patut la lemak x cair-cair..

hahaha!!!

Danisha said...

Aku suka tengok cabuatn bertuah tu tapi kat mana susah betol aku nak bertuah ....iskkk

Lama tak senam.....Patut dak berlomak....hahahaha

wanie_agk said...

bro, kalau aku, baik tido..

butaseni said...

puteri cahaya.........
hahaa aaku pagi tu ja manja,sebab senam robik ni bukan taste aku.aku jenih angkat 80kg punya hahaha
bapak silat tu lah comeeyy

rena.............
jadi camera man pagi tu pun dah cair,xyah bersenam.malangya xde hadiah.

danisha.............
haaa pergilah senam seni

wanie..........
hahaha aku pun kaki tido pagi ahad,tapi member ramai,so join jelah hahaha

QasiehFirdaus said...

kamu dapat tak hamper itu? :)

Hana-Ni-Mo-Nai2 said...

bila nk dtg tempat watashi?

m i n e r a l . . . said...

errr gmbr gigi jer ker, gmbr aek sure simpan, cehhhh
jejejje

butaseni said...

qasiehfirdaus....
hamper ta dapat,hampeh dapat hehehe

watashi.......
ntah,lupa nak tengok jadual dia.

mineral........
hihihi (gelak jahat)

blackpurple @ jowopinter said...

Dapat sesekali menari memang best.

Siapa Mamat dalam gambar itu ek?

Hehehe.

- G O R O - said...

brader yang duk bersilat tue sungguh bergaya. tapi penulis entri ini adalah abang sasa. Kegilaan ramai gadis Penang.

Nasik separuh, kari kambing satu mamak!.

KAMATO said...

agaknya kalau takda cabutan bertuah tu, orang balik awal ke

butaseni said...

jowopinter..........
hehe itulah hang jebat pulau pinang.

goro............
yang brader syle tu aku stuju,bab yang abang sasa kegilaan gadis tu bidaah hahaha

siap!!panass!panass!!

butaseni said...

kamato............
iyaaa memang.aku pun salah sorang dari pada tu hahahahahaha
tapi haram tak dapat apa.kepala dah panas terbakar dah ni,tengah hari dah plak tu.huhuhu

arianna adrizal said...

wah... hadiah tu penting. pemangkin semangat org yg tak bersemangat. hehe!

Nunn said...

bagus jugak buat cam ni ......apa nak bangga sangat dgn muzik luar tu ekk....

butaseni said...

adriana adrizal....
ya,bila tak dapat balik rumah nangis dalam toilet hahaha

nunn............
ya betolll!!

umi ameer said...

saya ada tengok senam seni ni kat tivi masa citer melodi last week, kat dataran merdeka.. itulah dia kan?

macam best jer!

butaseni said...

umi...
tengok jugak?hehe
umi still tak boleh link umi ni