Wednesday, December 19, 2007

Tagged from Liverpool :)

Dalam kesibukkan aku training,melayan kerenah MQA dan jugak minggu assessment dan jugak markah.Aku di tagged oleh Fernendo Pjoe.Ikutkan hati aku tak ade masa nak tulis,tapi memandangkan team aku baru mengalahkan team dia,takpelah aku layan dia,nanti sedih lak hahahahaha

LAYAN.............

1) Name of a person who made you laugh last night?
Steven Gerrard hahahahahahahahahaha
(eh tu dua malam lepas hehehe)

2) What were you doing at 0800?
Baru bukak mata sebab tertidur letih gila balik kerja,pastu tuan pengarah (pegawai khalwat)
call aku dan maki sebab lambat datang praktis hehehe

3) What were you doing 30 minutes ago?
Dengar leteran boss dalam bilik meeting pasal staff dan pensyarah yang selalu datang lambat
(termasuk aku hahaha)

4) What happened to you in 2006?
The most memorable – Naib johan Festival Teater Kebangsaan bersama Resdong’s P.Pinang.

5) What was the last thing you said out loud?
GOOOOLLLLLLLL!!!!!!!!! Carlos Tevez scored a cheeky goal to beat LIVERFOOL hahahahaha

6) How many beverages did you have today?
4 – Milo(breakfast), Nescafe tarik (morning break),Coke (lunch in meeting room,pizza hut),just had ali cafĂ© 3 in 1 in my room while typing this.

7) What colour is your hairbrush?
Pink hahahahahhahahahahaha I kan rambut panjang

8) What was the last thing you paid for?
Nescafe tarik (morning break)

9) Where were you last night?
In pegawai khalwat’s office,practice before we went to KARAOKE hihihi

10) What color is your front door?
Which door?house or office?house white,office red.

11) Where do you keep your change?
In the arm rest in the car.

12) What's the weather like today?
Heavy rain right now.

13) What's the best ice-cream flavour?
HMMMM choclate laahhhhhh!! hihhi

14) What excites you?
Carlos Tevezzz’s goal hahahahahaha

15) Do you want to cut your hair?
No Way!!

16) Are you over the age of 25?
Yes!!In another 2 month ill be leaving the 20’s huuhuhu
but still Rock Sampai Mati!!!!

17) Do you talk a lot?
Yes,if I know that person.

18) Do you watch the O.C?
ha?apa tu?

19) Do you know anyone named Steven?
Steven Gerrard!hahahahahahahahahaha loser!!

20) Do you make up your own words?
Yup J

21) Are you a jealous person?
Yup J

22) Name a friend whose name starts with the letter 'A'
Acan hahahahahahaha icon kampong dodol!!

23) Name a friend whose name starts with the letter 'K'.
Kandaq Ayaq hhahahaha bapak teater pulau pinang!!

24) Who's the first person on your received call list?
S#Y@ng huhuhuhuhu

25) What does the last text message you received say?
Please reload your phone L

26) Do you chew on your straw?
eeeewwwwwww no!

27) Do you have curly hair?
No.Soft and bouncy hair hahahahaha

28) Where's the next place you're going to?
Aloq Star for a friend’s wedding.

29) Who's the rudest person in your life?
My stage manager bujang manis hahahaha

30) What was the last thing you ate?
Mom’s rendang.esok raya haji

31) Will you get married in the future?
entah ,wa rock beb hahahahaha

32) What's the best movie you've seen in the past 2 weeks?
I am Legend.sempoi!!

33) Is there anyone you like right now?
Yes.Awek kerja kat kedai tom yam ujung kampung tu hehehe

34) When was the last time you did the dishes?
Last night(tapi pinggan aku jelah heheh)

35) Are you currently depressed?
Yes. Training,i hate that thing.

36) Did you cry today?
Almost!!!

37) Why did you answer and post this?
Because a Liverpool fan tagged me hahahahahahaha

38) Tag 5 people who would do this survey.
1) Akirasuri2) Wira Nordin3) Ceera4) Bunga Rampai5) Mineral

25 comments:

Mak Su said...

weeehuuuu, yang pertama komen... ooppss! i am still in da opis, tunggu hubby... aiyokkk...

tegezoot said...

Satu perkataan menyimpul semuanya ttg ang!

Melankolink.

artisticklytouch said...

eeewwwwww!!!! hairbrush kaler pink! sangat adik-adiklah uols nih...bila nak berubah jadi wanita matang?

pandagumuk said...

slalu chew straw tampe disedari.buruk ke tabiat tu?haha.

butaseni said...

mmak su.........
aik,tak komen pun hehehe

tegezoot...........
habis hang? hhmmmmmmmmmmm

art.........
hahaha comey tak sikat aku.

pandagemuk..............
a'ah.tak mesra alam hahahaha

KAMATO said...

Salam Aidil Adha

akirasuri said...

Pink? Kegadesannya :))
Auw!! tak koser tau =))

24) Who's the first person on your received call list?
S#Y@ng huhuhuhuhu

Gelak gatai seh! Hahak! :p

:: dotter HMS :: said...

mintak item pink tuuuuu...

ha ha ha..!!

amirahsyuhada said...

awek yang kerja kat kedai tomyam kat ujung kampung tu kirim salam, dia kata dia suka gak kat pakcik butaseni yang berambut panjang ala-ala rockers yang ayu ini..huhuhu

butaseni said...

kamato...........
salam kembali.kat kampung kau konban menatang ape?kat tempat aku unta hehehe

akirasuri...........
hehehehe siap ada design rama rama lagi hahahahaha

tulah lepas baca soalan tu saya pun dah malu nak tulis,tapi takpe jawab dengan jujur hehe

dotter..........
kau nak?rambut kau bukan pendek ke?:P sebenarnya itu sikat anak sedara aku.dia tertinggal kat rumah aku,aku pakai sedap pulak soo aku rembat jelah hehe

amirahshuhada..............
iye?awek tu kim salam?hmmm malam ni nak order banyak skitlah.nak order ikan siakap tiga rasa,pastu nak mintak no fon hehehehe

amirahshuhada

rena said...

sikat kaler pink..
rambut panjang-panjang..
muka ayu-ayu..

aww!!

pjoe said...

*sambil genggam jari.. dan ketap bibir!

ada lori ada bas
lain hari boleh balas!

erghh!!

kakaka
slmt hr raya dude!

:: dotter HMS :: said...

ala... ko ingat rambut pendek x blh pakai sikat ke?

~cakap je lah ko kedekottttt... hu hu.. keh3..

~jgn marah nooo..! :)

alan zed said...

kita jumpa di old trafford... (nada penuh dendam) hehe.

Ceera said...

kita dah buat la ini soklan, sila lihat entry saya yang lepas2, harap maklum...

butaseni said...

rena............
ayu?hehehehe ayu ape muka macam kakai pukul :P

pjoe...............
hahahahahaha jangan marah dude.
kasilah chance aku bergumbira atas kemenangan itu hihihihi
agak agak bilalah team kau dapat balas dendam ek? :D

dotter.............
aik.kau dah lari dari topik ni.ape kena mengena dengan kedekut lak ni?sebab aku tak pernah blanja kau kat kompleks PKNS dulu ke?hahahahaha
dulu kau kan ada Bojie :D

alan zed............
hah old trafford?ish aku rasa lagi susah team kau dan pjoe nak makan team aku hahahaha

ceera.............
ye ke?dah buat ka?soly ah wa salah olang oo

m i n e r a l . . . said...

citttt tak aci tul liverpool fan tagged die hardcore MU, huahauhau...
takpa2 nnti ku cuba jawab :P

butaseni said...

mineral...........
eh aku MU die hard lah.aku ditag oleh liverfool die hard ari tu.hehehehe

Pegawai Khalwat said...

Oi!

0800 tu 8.00 pagi la.
2000 tu baru 8.00 malam.

Yang hang cerita tu bab 8.00 malam, mana ada aku call training 8.00 pagi?

bunga rampai said...

Salam,

Awak MU die hard ke? Heh, tak leh genglah camni! :-P Saya geng Arsenal ...

Adeh, tag awak ni nanti-nantilah saya jawab - sekarang ni saya sibuk sesangat. Nak jengok blog kawan-kawan pun tak sempat.

36) kenapa hampir menangis? (saya menyibuk!)

butaseni said...

pegawai khalwat...........
ooo ye tak ye jugak kan?aku silap,maklumlah dah lama tak pakai G-Shock dah tak ingat dah hahahaha
ambooi hg,kalau yg salah tu nampak saja.ceh

bunga rampai.............
take your time.
hampir menangis sebab kebosanan tahap dewa dalam training CAD tu.tak minat.

Glory Glory Man United!!

:: dotter HMS :: said...

ha ha ha.....!! ko pun dh lari dr topik!

~apa kena mengena Bojie lak dgn aku??? bercakap pun xpenah..

ha ha ha....!! ~~~LAAAAAAARRRRIIIIII...!!!

butaseni said...

dotter.............
hahaha xmau ngaku ye?

m i n e r a l . . . said...

glory...glory MU, yihaaaa..
heheh nangis dlm kelas CAD yerk.. nk meriah mai ku tlg ajarkan jejejej

:: dotter HMS :: said...

aku yg xnak ngaku ke... hang yg xnak ngaku?????? kih kih kih.